tirsdag den 6. november 2012

En god grund til at smile

Nogen gange er der bare god grund til at smile helt op til ørene. Som da jeg kom hjem fra Jylland og min yngste datter og min eneste mand havde lavet de herligste græskar, der lysende stod og hilste den hjemvendte heks velkommen. 
At jeg også i sidste uge fik fingrene i to heldags billetter til Chelsea Flowershow 2013 på åbningsdagen, til min søde veninde og mig, gjorde bare smilet endnu størrer - ja nærmest hysterisk. Nu mangler bare flybilletter og hotelværelse, og så kan maj ikke komme hurtigt nok!

I 2011 var jeg også derovre, en fantastisk oplevelse, også selv om himlens porte åbnede sidst på dagen og regnen stod ned i stænger. Så meget, at alle de æstetiske papirsposer med indkøb opløstes én for én. Jeg endte med at rende rundt med en plastikpose på hovedet, gennemblødt fra top til tå, for jeg NÆGTEDE at gå glip af noget. Regnen sørgede unægteligt for god plads på udendørs arealerne. Men denne gang kommer jeg bevæbnet med regnslag, vandtætte poser og ikke mindst sko (havde snedigt nok taget en lærreds sko på og det var dumt!).

Meeeen altså hvis vejret gentager sig i 2013, tror jeg jeg gør som græskarmanden her...19 kommentarer:

 1. Skønt græskar. Og superskønt du skal til Chelsea næste år. Næste år må jeg desværre springe over, og i stedet spare sammen til Hampton Court i 2014. Har du prøvet at være på Hampton court? For mig bliver det første gang.

  Jeg var der også i 2011 (chelsea), blev også våd. I år var simpelthen perfekt vejr.

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker! Har tænkt på Hampton Court, det skulle være fantastisk har jeg hørt. Det ligger jo desværre midt i sommerferien, så fly og hotel ender med at blive meget dyrere end turen i maj. Meeen nu må vi se, man kan jo tage derover i maj og blive til september. Vi var vist på Chelsea samme dag ;o)
   Kh Helle

   Slet
 2. Ja men der er da meget at glæde sig over. Tillykke med billetterne. Jeg morede mig lidt over, at du skriver din eneste mand, den var meget god :) Det er fine græskar, de har lavet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi ja men han er min eneste mand, har kun været gift med ham og håber sandeligt jeg fortsætter med at være det. Og det kan jeg jo også bare glæde mig over.

   Slet
 3. Godaften.Du er vel nok heldig allerede at have fået billetter til
  Chelsea .Har været i London mange gange,men har aldrig nået Chelsea.Men måske til næster år.
  Rigtig god aften Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jahhh, jeg meldte mig ind i det engelske have selskab RHS for nogle år siden. Og så kan man altså købe billetter før alle andre og til de to første dage, der er forbeholdt medlemmer, før alle "alm" mennesker bliver lukket ind. Se det er da lidt dekadent ;o)
   Og god aften til dig
   Helle

   Slet
 4. Skønne græskar Helle, de bringer smilet frem :-)

  Jeg kan godt forstå at du glæder dig VILDT til Chelsea Flowershow. Jeg vil krydse fingre for at vejret bliver perfekt.

  Chelsea Flowershow står også på min ønskeliste, men i 2013 drager jeg til Hampton Court Palace Flower Show, da jeg har vundet billetter.

  God aften :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Næh hvor er du heldig! Du må fortælle om Hampton senere på året. Uanset vejret på Chelsea, kommer jeg forberedt denne gang :o)
   Kh Helle

   Slet
 5. Det lyder virkelig som en oplevelse at glæde sig til. Jeg drømmer om, at jeg engang kan komme afsted til et af de store shows derovre, men det bliver vist ikke i 2013.

  Herlige græskar du blev budt velkommen med - de er virkelig udtryksfulde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nogle helt fantastiske shows de englændere formår at stable på benene. Det kan kun anbefales. Optimalt burde man have Visakort uden loft og 5 skibscontainere stillet til rådighed sådan en dag. Men jeg må vist nøjes med et helt almindeligt kort og en taske der kun kan indeholde 20 kg "havesnold". Sidst havde jeg 19,6 kg i tasken, de 400 gr. jeg mistede plager stadigt.

   Ja det er en ret habil græskarskærer familie jeg har :o)

   Slet
 6. Sikke en kreativitet de har udvist din eneste mand og yngste datteren! Det er da lige til at blive glad i låget af!
  Spændende sådan at få billetter til Chelsea Flowershow 2013 - du skriver heldags, man kan vel ikke købe halvdags, eller? (det er altså ikke for at være sjov, reelt spørgsmål!)
  Det skal vi nok også få glæde af i kraft af en mængde billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jow Bente der findes faktisk halvdagsbilletter til en lidt lavere pris, men jeg har billet fra 8.00-20.00, mindre kan ikke gøre det :) Sidst stod mit kamera af pgr af regn, så jeg håber på strålende sol eller bare tørvejr. Heldigvis har jeg fået nyt kamera, så der skal nok komme billeder på loggen til den tid.

   Slet
  2. Hej Helle. Tak for de søde ord om min have!
   Nu har jeg suset rundt og kikket på dine herlige blokindlæg! Du har fået endnu en fast læser- helt sikkert! Har du fået frø? Næe Chelsea Flowershow har jeg til gode...men en skønne dag...Du må være vores øjne!
   "Havesnold" hi hi - et herligt udtryk!Jeg kan fortælle om en haverejse min søster og jeg havde til England. Jeg havde 18 stauder stoppet i en rygsæk som jeg lige havde over den ene skulder som håndbagage da vi skulle checke ind for at rejse hjem. De så den ikke og DEN VAR TUNG!! Alle potterne havde vi hevet af og planterne var stuvet sammen. Stuepigerne på hotellet har nok gloet noget på vores affaldspand!

   Slet
  3. Hej Ingrid, Dejligt med en ny læser :o)
   Haha, kan genkende situationen med sjov have baggage. Var engang i Washington, bare 2 måneder efter 9/11, hvor også Pentagon var blevet ramt. Sikkerhedskontrollen var ENORM, da jeg fløj med American Airlines (det var deres fly der røg ned i Pentagon). Min kuffert blev gennemlyst og jeg kom til forhør om indholdet bag en skærm. Og sikkerhedsvagten kiggede stift på mig, da jeg sagde: "Ohhh det må være min jernmyre og mit støbte svin I har set". Men da kufferten sprang op og plantestativer, lyserøde havehandsker, figurer etc. Kiggede han på mig og sagde "Ohhh you are into gardening!?" og jeg slap igennem. Drømmer stadig om de fantastiske havebutikker i Washington DC :o)

   Slet
  4. Kære Ingrid,
   Frøene er kommet, 1000 tak glæder mig til at få dem sået.
   Kh Helle

   Slet
 7. Skønne lysmænd :0) Jeg ser dem næsten bevæge sig rundt i mørket, uhh huuh!
  Det var så hyggeligt den gang mine unger skulle males i ansigtet, klæde sig ud og drøne rundt hos naboerne og sige "Slik eller ballade" !!
  Ja, jeg er misundelig - Billetter til Flower SHOWET !! Det bliver da ganske fantastiskt og vejrguderne har bare at arte sig fra den aller nådigste side ;-) Det bliver fedt at få en reportage derfra på din blog. Det er godt at vide til fremtiden, at der findes halvdags billetter. Det kunne jeg godt klare, tror jeg, med min besværlige nakke.
  Kram Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan jo få to halvdags billetter med en hviledag i mellem, go ide ikke ;o)
   Kram Helle

   Slet
 8. Wow, de var da skrekkelig skumle, men for en flink mann :)
  Chelsia Flower Show må være en fantastisk opplevelse, selv om det regner! Jeg har kun sett bilder, men det lover godt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja mannen min er heldigvis ikke skummel ;o) Chelsea ER fantastisk, du får prøve det!

   Slet