tirsdag den 3. september 2013

Naboens hæk

Nu tror nogen nok at her kommer et indlæg med et negativt fortegn. Naboens hæk - desværre kimen til mange stridigheder på de danske villaveje. Men NEJ ikke her! Jeg har verdens dejligste nabo, veninde og tilvalgte familiemedlem, nu på 22. år. Hun har nu rundet 75 år og er stadig i topform, men synes bare ikke det er super sjovt at klippe hæk... men det synes jeg. Så for en del år indgik vi en 'pagt' - jeg klipper hendes hæk og har fået frie hænder til at lege. Resultatet er en alt andet end snorlige hæk, mellem to alt andet end snorlige kvinder, der holder meget af hinanden. Her er både kig-huller, smut-huller og kaffe-huller. Win-win for os begge og en 'pagt' jeg kun kan anbefale andre at indgå.

 Her arbejdes på en fjollet hæk-hule - har dog endnu ikke fundet en værdig beboer!


Tak til min søde Ulla :-)13 kommentarer:

 1. Dejligt indlæg Helle, det er godt at høre, at nogen naboer har det godt med hinanden. Dine klipninger ser fine ud med huler og det hele.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 2. Herlig!
  Du må gerne gå i gang med vores store Bøgehæk...;-)
  Super dejligt med godt naboskab, det er guld værd.

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, må jeg selv bestemme formen :)
   Kram Helle

   Slet
 3. Det indlæg er da lige til at blive glad i låget af. Fantastisk dejligt at i har glæde af hinanden, på trods af aldersforskellen. Spændende hæk, der sætter gang i fantasien.
  Kærlig hilsen Fru Pedersen

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt Anette :) 27 år mellem venner betyder intet.
   Kram Helle

   Slet
 4. Ja gode naboer er guld værd, det er sikkert og vist. Vi har også nogle dejlige naboer som vi ses med og vi holder øje med hinandens planter og huse.
  Flot hæk du har kreeret. Det bliver nok aldrig min spids kompetance.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det ER dejligt. Og klipperi er bare sjovt.
   kh Helle

   Slet
 5. Sikke en fin hæk. Skønt at have så dejlige naboer. Vi kan heller ikke klage over vores og er gode til at holde øje med hinanden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte, dejligt der findes flere dejlige naboer.
   Kh Helle

   Slet
 6. Gode naboer kan man ikke købe for penge.
  Fin hæk du har lavet. Rart når man kan hjælpe hinanden.
  Tak for kigget.
  Ha´ en dejlig dag.

  SvarSlet
 7. Kære Helle
  Det er simpelthen så dejligt at dit naboskab rækker så langt ! Hun har da også vidst hvad hun gjorde da du fik frie hænder - sikker på at hun fik et fantastisk flot finurligt lille landskab :-))
  Alt-det-bedste-kram
  Rose

  SvarSlet
 8. Hej Helle
  Jeg sidder og læser lidt op på nogen af havebloggene og skulle da lige indenom din - hvor er det en skøn historie med din søde nabo og kaffehuller i hækken.
  Jeg kom til at tænke på min egen nabo som for nylig sagde at hun synes det var kedeligt at vores nye skelhæk snart ville blive mandshøj så hun ikke kunne hilse på os hver gang hun går til og fra sin have - vi er faktisk enige med hende så det kan være at hækken skal holdes nede i højden til gavn for det gode naboskab.
  Have-knus fra Berit


  SvarSlet