søndag den 1. juli 2012

Selvbygget havereol til krimskrams

Jeg har noget med kasser - særligt vinkasser i træ med tryk og gamle zinkkasser!

Stærkt inspireret af en meget dyr designer-kommode, besluttede jeg mig for at transformere nogle af mine mange kasser om til en lille reol til min terrasse. Kasserne fik en omgang med haveslangen og der blev indkøbt 2 gange 3,5 meter orange spændremme i byggemarkedet. Kasserne blev lagt på græsset og flyttet rundt, så det så harmonisk ud, spændremmene blev lagt om og spændt fast og vupti havde jeg en dejlig rustik reol til alt mit krimskrams på terrassen. Spændremmene fås i flere farver og længder, så er man til det mere enkle kan man altid vælge en sort rem - men jeg ELSKER altså orange!

Snup idéen eller ryst på hovedet...


Den færdige, fyldte reol


8 kommentarer:

 1. Super smart ide med remmene, så du lige kan bytte rundt hvis der skal nyt design eller flere i! Zink kassen med huller, gammel sildekasse?, er overlækker ;-)
  Det ser da ud til vi bliver begavet med en varm sommeruge, når vejrudsigten studeres - det er bare lækkert i dag i hvert fald.
  Sommerhilser
  Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rose,
   Zink kassen med huller er såmænd indkøbt hos Notre Dame i Nørregade i Kbh. for ca. 100,- i sidste uge, den kunne fås i to størrelser. Så den er til at få fat i - den er hverken dyr eller gammel ;)
   Uhhh, ja jeg har også lige set vejrudsigten - herligt havevejr.
   Kh Helle

   Slet
 2. Super kreativt - hvor ser det godt ud :-)

  SvarSlet
 3. awww fed ide og super flot
  http://fastersnyttehave.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, den er lige til at gøre efter ;)
   Kram Helle

   Slet