tirsdag den 19. maj 2015

Dejlige rustne dåser på Chelsea Flowershow

Konservesdåser, disse lidt irriterende men uundværlige beholdere, der ofte hober sig op i skraldespanden, er små skjulte skatte. Se lige hér hvor fint de kan genbruges i haven, til insektbo/rumdeler/stakit eller skulptur...

Jeg er STOR fan af genbrug, også i haven, så når jeg kommer hjem, skal der samles konservesdåser, laves skulpturer og insektbo af disse. Jeg holder af rust i haven og synes det er et smukt materiale i alt det grønne. Haven er iøvrigt designet af  Sean Murray, der til dagligt arbejder som terapeut og sygeplejerske. Han har vundet en konkurrence 'The Great Chelsea Garden Challenge', som er et samarbejde mellem BBC 2 og Royal Horticultural Society, hvor passionerede haveamatører har dystet om at få lov til at designe en have til Chelsea Flowershow. Smukt er også plantevalget i haven, fint og florlet, som smukke kontraster til rustne dåser, skarpt klippet buksbom og belægninger.

6 kommentarer:

 1. Tak for billederne. De høje gule blomsterspir er det Kongelys?

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme Sussi. Ja de gule spir er kongelys - SÅ smukke!
   Kh Helle

   Slet
 2. Enig - det ser da super ud med de rustne konservesdåser.
  Fortsat god fornøjelse "over there" :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne, ja det er en skøn (og billig) idé at bruge dåser i haven...
   Kh Helle

   Slet
 3. Det er vel nok kreativ brug:-) Jeg har nogle rustne dåser som jeg har plantet i, det er ikke så fantasifuldt, men egentlig meget pænt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth,
   Det er herligt med genbrug i haven og rust er smukt til planter.
   Kh Helle

   Slet