mandag den 21. maj 2012

Morgenstemning i haven


Morgenstemning i haven, fuglen synger, solen skinner og græsset smyger sig dugvådt om anklerne - hvad mere kan man ønske sig!? I går fik jeg plantet buksbomkugler i gamle skramlede zinkspande, i min skovhave. Jeg elsker kontrasten mellem de fint klippede kugler og spandenes bulede forfald. En gammel vinduesramme, der mistede glasset i vinterens løb, har fået ny funktion som "redekasseramme". Håber det også kan lokke en fugl i denne kasse, den står nemlig stadig tom modsat mange af de andre kasser i haven. Her er et mylder af rugende musvitter, mejser og solsorte, håber jeg får lejlighed til at se ungerne når de hopper af rederne.
Jeg ejer ikke en fræser og den ville næppe gøre meget gavn i min altid fugtige have. Men hvem behøver også en fræser når man har en lille hund, der er meget glad for at grave? Desværre lader den sig ikke fjernstyre og graveriet er ikke altid udført på hensigtsmæssige steder. Men jeg nænner ganske simpelt ikke at tage graveglæden fra Lille B, så han får lov til at grave løs inden for sin indhegning. Han har blandt andet gravet sig en hule under vores terrasse, hvor han nyder at søge tilflugt på varme dage.


2 kommentarer:

 1. Hej og velkommen i haveblogland.
  Vi har vilkårene i haverne tilfælles kan jeg læse mig til i din profil.
  På mit sidste indlæg på Irishaven ses masser af græs og vilde blomster mellemstauderne.
  Når du er så glad for vilde blomster, så skulle du næsten have Fladstjerne hos dig - hvis du sender navn og adresse på min mail, så skal jeg se om jeg kan huske at få sendt en lille håndfuld til dig.
  Hilsner
  Berit fra Irishaven

  p.s Må jeg foreslå at du slår bogstavkoden til kommentarer fra - du kan se instruks på min bloghjælp.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Berit,
   Tak for velkomsten. Var lige et smut forbi din blog, sikke en dejlig havestil du har. Dit plantevalg er meget lig mit. Jeg må se og få smidt nogle flere billeder fra min have på bloggen.

   1000 tak for tilbuddet om fladstjernefrø, men de vokser her allerede. Og tak for tippet med at slå bogstavkoden fra, for den er da så træls. Har selv undladt at kommentere på indlæg fordi jeg ikke gad bogstavkoderne ;o)

   Mange hilsner
   Helle

   Slet