mandag den 10. juni 2013

Chelsea Flowershow - Haver og beplantninger

Den store attraktion på Chelsea Flowershow, er helt klart udstillingshaverne. Verdens førende havearkitekter bygger på bare tre uger, de imponerende haveanlæg op på stedet. Det ER en alvorlig sag, se bare på dommer komiteen på det første billede! Her er vandfald, skulpturer, belægninger, bygninger og perfekte beplantninger. Det ligger en ufatteligt logistik bag planlægningen af dette og tænk en gang, haverne skal fjernes igen på bare én uge. Der er have anlæg for enhver smag, ikke alt er lige kønt, men alt er ganske imponerende, se selv et udvalg her...8 kommentarer:

 1. Fantastiske ting...de der insekthoteller er vel nok flotte, sådan én gad jeg godt eje.
  Men der er mange fine elementer og planter at blive inspireret af. Det ser ud til at have været en forrygende tur!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente,
   Jeg er også ret vild med insekthotellerne, dem var der mange af derovre. Jeg har tænkt mig at bygge mit eget til haven. Du kan tro turen var dejlig :-)

   Slet
 2. Hej Helle.Tak for alle de skønne billeder fra London.Kan se at der var rigtig mange gode ideer at tage med hjem.Kun fantasien sætter grænser.Kan næsten ikke vente til jeg skal derover til juli til Hampton Flower Show.Har lige været i Frb.have i søndags.....det er da et værre renderi med os bloggere.
  Rigtig god solskinsdag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette,
   Glæder mig til at hører om Hampton. En stadeholder på Chelsea anbefalede det varmt, så det er helt sikkert ikke så tosset :) Jeg nåede desværre ikke i Frb. Have i år. Knus og god tur :)
   Helle

   Slet
 3. Dejlig rundtur. Ja du kan godt have ret i at alt ikke er lige kønt, men smag og behag er jo forskellig.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldigvis kan der stadig være god inspiration i de mindre kønne ting, og havde vi ikke dem opdagede vi næppe de smukke ;)
   Kram Helle

   Slet
 4. Gode billeder.
  Tak for rundvisningen.
  Lidt inspiration kan man da altid finde.
  Ha´ en dejlig aften.

  SvarSlet
 5. Kære Helle
  Magisk showtur som jeg har nydt adskillige gange nu og kan stadig finde nye deltaljer at opdage. Glæder mig rigtig meget til næste omgang mestershots :-)
  Kram Rose

  SvarSlet