tirsdag den 20. maj 2014

VIP dag på Chelsea Flowershow = nul kø!


Første 'arbejdsdag' på Chelsea Flowershow - 2x2 timers vagt + 2x2 timers fri = 4 timers haveshow UDEN køer. Magisk oplevelse at kunne gå og se haverne uden af skulle stå på nakken af mængder af mennesker. Vidunderlig solskin gjorde bestemt ikke dagen ringere, selvom det jo faktisk er bedre at tage billeder når det er overskyet. Celebrities og britisk landadel tilføjede lidt dekadent stemning og ... wow JEG så 'Mr. Bean' det var STORT :-)

Kom med på et smugkig på haverne og stemningen, der som altid er fantastisk...


4 kommentarer:

 1. Fantastisk at du allerede har tid til at lægge billeder på bloggen :-) Må straks i haven og flette kugler . Forsat god arbejdslyst og eventyrsrejse til dig. Kh Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lone! I dag åbnede showet for RHS medlemmer og så kan det nok være der kom gæster. Men igen en super skøn dag i festligt selskab.
   Havde tidligt fri i går - vi blev sendt hjem inden dronningen kom - så vi blev sendt ud kl. 15.30. I dag var jeg på vagt til kl. 20 så nu melder trætheden sig. Kram Helle

   Slet
 2. Hej Helle
  Det er jo et genialt træk af dig at melde dig som frivillig, og få hele Chelsea på første række ;) Jeg kan desværre ikke se noget tv derfra herhjemme,men læser tweets m m. Du har foreviget en skøn mængde udstillinger her, læste at lilla i alle afskygninger er In i år, men du har fanget rigtig mange andre dejlige farver også, skønt! Kaktus displayet ser helt spiseligt ud! Og befriende at det naturlige og løse stadig er utrolig gennemgående. Hvor har du det fedt!
  Kram Rose

  SvarSlet
 3. hihi ja der var jeg snedig! Prøv om se om du ikke kan se nogle af indslagene fra BBC på deres hjemmeside, der burde ligge en del!? Du må snart komme til havekaffe, så du kan se ALLE billederne derfra!?
  Kram Helle

  SvarSlet