fredag den 15. marts 2013

PAKKEN og den røde brigade

YES!!! Så kom den endelig - tjahh det tog faktisk under en uge - så det er ikke fordi jeg har ventet særligt længe, men nøj hvor har jeg glædet mig....

Her er den så.... PAKKEN - egentligt et ret uinteressant skue (hvis pakker ellers kan være det!?)....Meeennnn nu ved jeg jo liiidt om hvad der er inden i bobleplasten....TADA...... så blev spændingen udløst. HVAD ER DET!? ville Piet van Deurs nok have spurgt....Jamen det kan da KUN være Havetroldens nye lækre støbte aluminiums crestings til drivhuset!!!
Og føj hvor er de lækre - og ikke mindst billigere end den plastik cresting der kan købes i Danmark.Crestingen har jeg jo selvsagt købt i England, hvor de jo kan et og andet med finish. Er helt sikker på at mit billige alu drivhus bliver løftet 1000 grader med denne matchende umalede alu cresting - og så er det stadig både råt og billigt og det kan jeg li'! 

Nu venter jeg bare på at frosten kommer af jorden, så jeg kan få lavet fundamentet til drivhuset og få det sat op. Jernsengen er købt - fandt en billig på den blå avis. Planteborde og lignende er klar - noget af plantemøblementet skal bare hentes i huset i Sverige. Hæklenålen gløder og sprøjter kulørte puder ud til sengen og der arbejdes på en keramisk fiskestime, der skal hænge i loftet. Ih hvor jeg glæder mig til at flytte ind i drivhuset. Mangler kun at få bestilt hylder, men de helt rigtige er støvet op på nettet, så de bliver bestilt i weekenden.

Nu skulle man jo tro, at det var nok oplevelser for i dag - men nej! Mens jeg sad ved min computer og arbejde herhjemme, fik jeg besøg af mine to rødgardister. De kommer forbi MEGET ofte, særligt efter at der er kommet jordnødder med skal på menuen, de falder i smag... De er noget så søde og er fuldkommen ligeglade med at mine to små hunde er ved at gø lungerne ud, når de kommer forbi. Jeg må se, om jeg kan få dem gjort håndtamme!

Rigtig god (og isbjørnekold) weekend!

14 kommentarer:

 1. Kan da godt forstå at du var spændt på din pakke.Jeg er sikker på at den vil pynte på dit drivhus.Og spændende bliver det at indretee når det står færdig,selv om det kan have lidt lange udsigter med det vejr vi har for tiden.
  Søde små egern du har.Rigtig god weekend knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jette,
   Ja udsigterne er helt klare længere end jeg har lyst til de skal være, men så kan glæden jo omvendt få lov at vokse sig stor :o)
   Kærligst Helle

   Slet
 2. Iiiihhhhhh hvor ser det fint ud. Jeg glæder mig bare SÅ meget til at se når du skal igang. Det er så spændende og det bliver mega flot.
  Hvor har du fundet dem henne derovre? Har du lyst at linke til dem?
  Nyd weekenden.
  Mange hilsner Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Susan,
   Jeg fandt crestins her: http://www.blackcountrymetalworks.co.uk/Crestings.htm
   Uhhh der er mange fine ting, som toppe til pavilloner, bænke og andet guf, så du kan helt sikkert blive fristet.
   Ja jeg glæder mig også vildt til at se hvad det gør ved mit simple drivhus. Så nu må den vinter godt se at smutte ;O)
   God weekend
   Helle

   Slet
 3. Hov.. glemte lige...
  Det var da det mest NULLER besøg I har haft. Hvor heldig kan man være.
  Hilsen Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er nødt til at arbejde på at få dem håndtamme, har set det gjort!

   Slet
 4. Kære Helle
  Hvor er det dog en smuk afslutning til driverhuset! Det er da bestemt værd at vente på. Det bliver spændende at se færdigt!
  Tak for det gode råde med jordnødder med skal, det vil jeg da fluks gå ud og købe til »mit« egern. Det tror jeg fru egern vil sætte pris på!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Bente,
   Jeg er også MEGET begejstret for min nye top - at tænke at den er billigere end den plast fidus man kan købe her i landet er jo tosset!?
   God fornøjelse med dit egern og dens udvidede menu, jeg fandt jordnødderne i Netto. Der gik lige en dags tid inden de fandt ud af at nødderne var bedre end solsikkerne, men så fik de også travlt med at guffe ;O)
   Kh Helle

   Slet
 5. Tillykke med dine fine aluminiums crestings, det bliver så flot.
  Men også tillykke med billederne af de fine små egern, det er flotte billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det bliver sjovt at få løftet det almindelige drivhus op til noget særligt og det tror jeg det bliver. (Selv min absolut IKKE haveinteresserede mand, har kigget begejstret i kassen). De små røde er noget så sjove at have besøg af. Der er i det hele taget et vældigt liv ved foderbrættet af en mængde forskellige fugle - spætmejser, grønirisk, grønsisken, skovspurv, blåmejser, rødkælk, jernspurv, dompap og skovskade er nogen af dem der er set bare i dag.
   Kærligst Helle

   Slet
 6. Det lover godt - glæder mig til at se drivhuset, når det engang bliver færdigt.
  Nåh, hvor er de søde. Måske skulle jeg også dele jordnødder ud her i haven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der skal nok komme billeder så snart jeg kommer videre med projektet. Kan kun anbefale jordnødder, de små røde er vilde med dem :)

   Slet
 7. Kære Helle
  O la la, hvor ser din rygning flot ud! Meget spændt på at se det hele samlet, også de lækre sager du skal have derinde og hygge i :)
  Egernene er fantastiske og sikken farve deres pels har! Jytte Abildstrøm må blive helt misunderlig ;0)) Jeg har dem en gang imellem svingende igennem birkelunden men mine hunde er for respektindgydende til de kommer langt ind i haven.
  Kram
  Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Rose,
   Ja den rygning skal nok sparke mit ydmyge drivhus ind ind en ny liga :)
   Mine (meget) små hunde gøer vildt af egernene, men de er da lige glade! De tror sikkert at det er en farvet artsfælle, der har lært sig kunsten at gø.
   Kram Helle

   Slet