søndag den 19. maj 2013

Eksplosion i haven

I går skete det, præcis en uger senere end sædvanligt - æbletræet sprang ud! I år er det særligt smukt. Træet er ældgammelt og har nået en alder, hvor det kun bærer hver andet år og det er jo helt tydelig sådan et år. Billedet taler vist for sig selv, så nu lukker jeg for boksen - over and out - kommer igen efter Chelsea Flowershow (gæt et blogtema ;-)


14 kommentarer:

 1. Æbletræet er utroligt smukt og det ser rigtig dejligt ud i din have.

  Rigtig god tur til Chelsea Flowershow - jeg vil glæde mig til at høre derfra :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne, tænk engang vi var ved at fælde æbletræet, da vi flyttede ind for over 21 år siden. Det var gammelt og skævt og holdt oppe med en pind. Min far mente heldigvis det kunne reddes og beskar det kraftigt, og det BLEV reddet og har faktisk rettet sig op i tilgift.
   Kh Helle

   Slet
 2. De er så smukke de kære æbletræer når de står der fulde af blomster. Vores æbletræ er også fyldt med blomster nu, men det er slet ikke så stort som dit.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Martin,
   Det er en sand fornøjelse med alle de blomstrende træer, jeg bliver helt høj af al den skønhed! Tror mit æbletræ er blevet plantet samtidig med det oprindelige sommerhus, der blev bygget her i 1928, så det er en gammel frue.
   Hilsen Helle

   Slet
 3. Så bliver det ikke smukkere. God tur til Chelsea.

  SvarSlet
 4. ja så er paradiset landet det bliver ikke skønnere end det fantastisk smukt.
  http://fastersnyttehave.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er utroligt når selv gamle træer starter året med sådan en 'energi udladning'
   kh Helle

   Slet
 5. Hej Helle.Utroligt smukt træ.Elsker denne tid hvor alle træerne blomstre så smukt.Rigtig god tur til London.......glæder mig til skønne billeder .Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette, hjemme igen efter fire dejlige dage i London og æbletræet har allerede kastet blomsterne. Der kommer snart billeder fra London skal lige "lande" ;o)
   Kram Helle

   Slet
 6. God tur, men jøsses det må være svært at løsrive sig fra sådan et syn - også selvom der utvivlsomt venter vidunderlige haveoplevelser og venter vestover...

  Dejlige dage fra Katinka

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Katinka,
   Heldigvis bød London på lige så vidunderlige syn, der kommer snart billed dokumentation :)
   Kram Helle

   Slet