torsdag den 14. juni 2012

Kastaniehegn med mere...

Et 10 meter lang og 90 cm højt kastaniehegn er altså en velvoksen fætter at få ind i en bil. Turen gik til Køge i går - nu skulle hegnet endeligt hentes! Jeg snuppede den sjove bil til den lange tur sydpå. Det var umådeligt dumt, for hegnet kun på absolut ingen måde komme ind i bilen. Så hegnet måtte efterlades, men det levnede så heldigvis plads i bilen, til de andre indkøb.

Så i dag måtte jeg igen den lange tur til Køge, denne gang i den fornuftige stationcar og endeligt fik jeg mit kastaniehegn med hjem. Det skal bruges om min lille køkkenhave. Lågen er også kommet i hus og er blevet malet i den dejligste stikkelsbærgrønne farve, så nu mangler jeg bare at få slået pæle i og få det hele monteret. Jeg synes hegnet er skønt, så det var heldigvis de to turer værd. Glæder mig vildt til at få det op!

Heldigvis har blodmel i rigelige mængder formået at holde de grådige rådyr væk fra højbedene, fremover bliver dette hegnets "job". Ikke overraskende "kom jeg til" at købe lidt planter - Hosta, Hjertegræs, Paletblad, Iris Sibirica og en fin lille kløver og var også nødt til at hjembringe en zinkkasse.


Der røg også liiige et par planter på vognen og en skøn gammel zinkkasse.

Havetrolden holder vagt ved hegnet.

Komplementær farvet kløver.

Tog også lige en tur rundt i haven med kameraet - se hvad den havde at byde på i dag...

Mit dejlige drivtømmer ansigt som min afdøde far lavede til mig for over 20 år siden.


Asatrantia
Astrantia


Digitalis

Akeleje

Dronningebusk

Iris Sibica

Lupin

Kan slet ikke få nok af dugdråber på Lodden Løvefod.
4 kommentarer:

 1. Dejlige billeder du viser - og tillykke med det flotte hegn! Det skal nok blive godt - og så håber jeg, du kan holde din køkkenhave sneglefri! Men ellers må du få trolden til at spise dem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bente, der kommer billeder når jeg har fået det hele på plads. Den store trold her er ihvertfald klar med den skarpslebne spade mod sneglene, men sneglespiseriet vil jeg overlade til den anden trold ;)

   Slet
 2. Flot kastaniehegn.
  Jeg glæder mig til at se resultatet, når det er kommet på plads.
  Fin gammel zinkbalje.
  Smukke blomster.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, hvis vejret tillader det kommer hegn og låge forhåbentligt op i morgen. Så kommer det fluks på bloggen ;)
   Kh Helle

   Slet