mandag den 20. august 2012

Desværre hr. det er IKKE en bod!

Sådan lød svaret til en mand, der interesseret kiggede på min venindes og mine køb på Garden Living Fair i Hillerød i weekenden. Indrømmet - vores samlede indkøb lignede en velasorteret bod! Men vi måtte desværre skuffe vores "kunde", for der var ikke noget vi havde lyst til at sælge. Der var dog flere ting vi gerne ville have haft med hjem, men bilens baggagerum og vores økonomier satte en naturlig begrænsning ...og det var nok meget godt!

En super hyggelig udstilling med mange fine ting til haven og ikke mindst planter til rigtigt gode lave priser. Men nøj hvor var der varmt, godt Hansen Is var tilstede! Kom med på en lille tur, hvis ikke du var der selv eller bare har lyst til at se det med andre øjne...

Vores beskedne indkøbLæg mærke til de fine lygter på bambuspindene, den idé skal kopieres i min have!

Skønne gamle zink kasser i mængder

Yndige balinesiske parasoller

Forunderlige spirer
Denne smukke clematis endte i min venindes drivhus

XXXL georginen i fesengul endte hos os begge

Surkløver med spiselige blade og blomster bor nu i min køkkenhave

Tagetes med spiselige blomster er også flyttet i køkkenhaven
Fin rosa tulipanblomstrende pelargonie bor nu i pavillionen

Egentlig ikke lige min favorit farve, men se lige bladene på næste billede...

...intet mindre end fantastiske, med den fine hvide outline. Så den kom med hjem!
Tulipan pelargonien "Patricia Andrea" kom også med hjem.
Kamferduftende geranie til min samling.

Fjollet pompombladet duftgeranie manglede også i samlingen.
Smukke husløg til spotpris kom også med hjem
Små fine beton "sandkager" til at pjatte med i haven.

Udstillingens fineste blomst - min veninde Tine :o)

Heldigvis var der også kaffe/kage boder!

Sæderne blev lagt ned og den lille bil blev pakket til bristepunktet.


16 kommentarer:

 1. spændende indkøb.... det må virkelig have været en kanon-go' dag.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var intet mindre end en fantastisk dag!
   Det eneste der manglede var en større trækvogn, et større bagagerum og en større bankkonto. Men nu er jeg i top form til haveudstillingen på Sofiero Slot i næste weekend ;o)
   Kh Helle

   Slet
 2. Det ser rigtig godt! Gid jeg havde kendt til weekendens marked i Hillerød! Jeg ville uden tvivl også have fundet noget jeg kunne bruge.
  Dine betonkager er virkelig fine. Ved du om det var en 'rigtig' butik, som solgte dem. Således at man eventuelt kunne finde dem?!

  Bedste hilsner
  Flores Elvira

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var ærgeligt du ikke havde hørt om det, det er en årlig tilbagevendende begivenhed, så du har chancen igen til næste år. Betonkagerne købte jeg af en som ikke har butik, men bare tager på udstillinger engang imellem. Hun havde selv støbt dem i kageforme, så de er nemme at gøre efter.
   Kh Helle

   Slet
 3. Sikke en masse skønne kup i har gjort ;o) en skam at Hillerød er så langt væk, for ellers tror jeg da, at et par af de zinkkasser skulle hjem til mig ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der var mange dejlige ting. Manden med zinkkasserne åbner snart butik i nordsjælland. Du får da lige adressen hvis du skulle komme på disse kanter:
   City Garden, Tibirkevej 17, 3220 Tisvildeleje
   http://citygarden.dk

   Kh Helle

   Slet
 4. Godt at jeg ikke bor i nærheden af Hillerød, jeg var jo blevet total fattig og måske også skilt:-)
  De der zinkkasser havde med garanti endt hjemme hos mig, og sikke skønne planter I fik fat i.
  I må jo have svævet rundt i en shoppe loppe rus:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, jeg blev ikke rigtig fattig - bilen var for lille! Og min mand køber så meget fiskegrej, så han smiler bare anstrengt :o) Her kan du få fat i zinkkasserne:
   www.citygarden.dk (den slags info er jo altid god at have). Udstillingen er der hvert år og kan varmt anbefales. Den holdes i slotsparken i Hillerød.
   Kh Helle

   Slet
 5. Ja, se det var jo der, vi var på vej sidste week-end, da vi liige kørte forbi dig Helle. Men der var jo ikke et øje....øh passer ikke, der var 100 japanske turister og en masse andre sprog, jeg ikke lige fangede. Vi tog så en tur i barokhaven og Garden living fair har jeg været til masser af gange er det ikke 5. gang tror jeg, så det går at springe over, for jeg er også helt uhæmmet på det punkt!
  At vi deler samme passion for pelargonier, fik vi da vist ikke rundet på mit besøg!! Skønne ting du/I fik taget med til jeres fælles bod. Ha ha...

  SvarSlet
  Svar
  1. Bente, da du sagde I skulle til Hillerød troede jeg bare jeg havde taget fejl af weekenden, så da I var kørt fik jeg lige tjekket datoen. Kedeligt for jer, men så var detgodt jeg købte for to.

   Jamen jeg elsker da også pelargonier og duftgeranier, du er velkommen til at kigge forbi en dag og 'stjæle' stiklinger. Så gir jeg kaffe i pavillionen :)

   Slet
 6. Sikke mange dejlige sager. De "sandkager" bliver jeg bare nødt til at kopiere :-)
  Nyd din dag.
  Kh Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne sagtens se sandkagerne i en størrer version også, tror også de kan blive skønne hvis de pensle med kærnemælk og gemmes under en busk så de kan få noget patina. Jeg nyder alle de dejlige sager, men hvorfor er det altid at det ser ud af ingenting, når det kommer ud i haven!? Godt jeg skal til Sofiero i weekenden til havefest :)
   Kh Helle

   Slet
 7. Skønne billeder.
  Hvor ser det spændende ud.
  Mange dejlige planter i har fået med hjem. Held og lykke med dem.
  Tak for kigget.
  Ha´ en dejlig dag/aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :) Der var så mange smukke planter, tror jeg kunne have fyldt en lastbil hvis jeg fik lov. Også dejlig aften til dig.
   Kh Helle

   Slet
 8. Sikke mange dejligt goodies du fik med hjem. Ville selv gerne have været der, men der var dømt familiebesøg.
  Mange tak for sidst - det var hyggeligt at møde dig. Og sjovt at snakke blomster på en anden måde end sædvanligt. Vi ses søndag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak, hyggeligt at møde kvinderne bag bloggene. Er jo ret ny i denne kreds, så jeg glæder mig til blogkaffen på søndag :)
   Kh Helle

   Slet