mandag den 6. august 2012

Lupinfrø til de hurtige...

Jeg har netop høstet en masse dejlige lupinfrø i blandede farver. Der er 10 poser i overskud og læser du min blog, kan du få fingrene i en af dem ganske gratis. Skriv lige en kommentar hvis du vil have en pose tilsendt, så andre kan se hvornår de 10 poser er væk, og send mig din adresse på havetrolderi@gmail.com

...for lupiner er så skønne at de fortjener udbredelse!


14 kommentarer:

 1. Hvor hurtig? Jeg iler i hvertfald til har selv blå, men din ser dyb violet ud, så jeg vil da vildt gerne have dem i haven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så hurtig - anden pose har hermed fået ny ejer. Der er desværre ikke nogen farvegaranti med disse lupiner, da de krydsbestøver. Så du må bare krydse fingre for at der kommer nogle violette - det er en slags lykkepose ;o)

   Slet
 2. Er vild med dine lupiner og kunne godt drømme om nogle af dine frø. Jeg har sjovt nok også lige sået blå lupiner i haven :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tredie pose har hermed fået ny ejer - 7 venter stadigt på "adoption" ;)

   Slet
 3. Åh hvor skønt, jeg vil meget gerne adoptere en lille pose. Håber jeg når det, så mine to kan få lidt selskab.
  Kh Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene,
   Hermed er der fundet et hjem til 4. pose ;o)
   Kh Helle

   Slet
 4. Hej Helle. Sikken flot blog du har dig. Jeg skynder mig og melde mig som ny læser hos dig. Jeg har massevis af blå Lupiner, ja og røde og hvide, så hvis andre har glæde af dem er det ok med mig. Jeg savner lysegul, der har min snydt mig :):) ikke en enste blomst er der kommet.

  Mange sommerhilsner
  Lise Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lise Lotte,
   Tak for de søde ord og velkommen på min blog, håber du kan finde lidt inspiration herinde. Jeg har desværre ingen lysegul lupin jeg kan 'begave' dig med, de er ellers fine og fesengul er denne sommers favorit farve her hos mig. Jeg bliver nok nødt til at hente en hos 'plantepusheren' ;) Tarveligt din har snydt dig, håber den kommer igen med dobbelt blomstring næste år.

   Kh Helle

   Slet
 5. Hej Helle

  Av, det ku være helt fantastisk til sommehuset...Vil meget gerne bede om en pose ;-) Stort knus Bettina

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde Bettina, de kommer i postkassen i morgen ;)
   Knus retur

   Slet
 6. Sødeste Helle. En Fucking flink blog du har! Jeg er vild med den og vil mægtigt gerne arve nogle af dine lupinfrø, men kan jeg ikke få dem over en kop væltet kaffe?

  Kæmpe krammer fra Signe B

  SvarSlet
  Svar
  1. Sødeste Signe,
   Ihhh hvor jeg glæder mig til at vælte kaffe med dig igen, håber vi snart kan få det aftalt - nu har vi jo ligesom også en frø mission :)
   Kæmpe krammer retur
   Helle

   Slet